0722778910
Sos. Oltenitei nr.8 Sector 4 Bucuresti
cristina.zahiu@gmail.com

Termeni si conditii

MOVE IT CONCEPT SRL detine marci inregistrate si drept de autor pentru intreg continutul original al site-ului. Folosirea neautorizata a acestuia cade sub incidenta legilor relevante. Utilizarea si reproducerea totala sau partiala a continutului site-ului se poate face doar in baza unui acord prealabil obtinut in scris. Va apreciem corectitudinea si responsabilitatea.

MOVE IT CONCEPT SRL respecta in totalitate confidentialitatea datelor. Toate ofertele prezentate pe site-ul oficial MOVE IT CONCEPT SRL au caracter informativ. Cumparatorii si Vanzatorii au deplina libertate de a-si negocia direct intre ei pretul imobilelor tranzactionate,  in prezenta si beneficiind de sprijinul unui Consilier Imobiliar.

Responsabilitatea veridicitatii informatiilor furnizate de catre Proprietari la momentul inceperii promovarii imobilelor pe site-ul MOVE IT CONCEPT SRL apartine  in intregime acestora, MOVE IT CONCEPT SRL nu isi asuma  raspunderea pentru inadvertenta acestora. In momentul intermedierii unui imobil promovat pe site, MOVE IT CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a avea acces nelimitat la toate documentele care atesta calitatea de proprietar a vanzatorului. Asiguram astfel partilor implicate o totala siguranta si transparenta a tranzactiei imobiliare.

MOVE IT CONCEPT SRL poate revizui periodic termenii si conditiile de utilizare. Utilizarea acestui site presupune o acceptare din partea dvs a acestor termeni si conditii. Simpla navigare pe paginile site-ului nu produce nici o obligatie din parte Dvs. insa utilizarea acestuia presupune  acceptarea acestor conditii si devine o obligatie legala de a respecta  conditiile mai sus inserate.

Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre MOVE IT CONCEPT SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare/fraudare,  fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane/internationale in vigoare.

www.moveit.com.ro este proprietate exclusiva a SC MOVE IT CONCEPT SRL, cu sediul in Sos. Oltenitei nr.8, bl.2A, ap.27, Sector 4 Bucuresti